петък, 25 декември 2015 г.

Вечеря за Бъдни вечер!

Весела Коледа на всички!!


Първо искам да отправя едно пожелание в тези светли празници, на всички Вас - много здраве, щастие, успехи с само хубави моменти. Старайте се да обръщате повече внимание на щастливите, позитивни моменти и емоции! :)

Тази година за Бъдни вечер сътворихме няколко  много вкусни гозби и сладки, затова реших да споделя с Вас нашата празнична трапеза.

 
Тази година на трапезата ни, освен традиционните ястия, които приготвяме всяка година, решихме да изпробваме и няколко нови рецепти, които до сега не бях приготвяла.

Любимите ми сърми, няма как да не присъстват:


Естествено, не можем да пропуснем и пълнените чушки и бобът..

Приготвихме и постна содена питка със семена, която беше МНОГО вкусна!! (определено ще се повтори) 

Една от рецептите които изпробвах и с която импровизирах, е тази постна шоколадова торта. (уникално вкусна се получи, макар че бях предубедена)
  

Също така направихме тиквеник и сладки - Слепнати с домашно сладко и такива със захарна глазура.

 

Естествено на масата ни присъстваха и обичайните: ядки, плодове, сушени плодове, салата и разядки.


Празниците са прекрасно време от годината, когато цялото семейството се събира и сплотява. Нашето семейство прекара невероятно, и всички бяха доволни от приготвените ястия. Обичам тези прекрасни моменти, в които забравяме всякакви грижи и обръщаме внимание само на щастието около нас.

Надявам се и вие да сте имали прекрасна Бъдни вечер и Весела Коледа. Желая ви много живот и здраве! И се надявам всеки от вас да е получил това, за което се е надявал. (разбира се ако е бил послушен през годината :D).

Весели празници!!




Няма коментари:

Публикуване на коментар